Meer dan 25 jaar specialist in stalen trappen en balustrades.

Krepla Trappen is een modern bedrijf. Niet alleen de huisvesting is modern, ook faciliteiten voor het tekenen, produceren en monteren. Een team van 25 medewerkers realiseert de mooiste projecten, van ontwerp tot onderhoud. Bekijk ook onze bedrijfsfilm om nog een beter beeld van Krepla te krijgen.

Geschiedenis

Krepla is in 1990 opgericht door twee heren, Jan Kremer en Ab Plaggenmarsch. Met hun ruime ervaring en ondernemersdrift groeide het bedrijf al snel uit tot een multidisciplinair metaalbedrijf. In de loop van de jaren werd hun passie voor trappen en balustrades steeds groter, waardoor hier de volledige focus op kwam te liggen.

Toen de gemeente een nieuw bedrijventerrein had ontwikkeld op de oude sportvelden in Ommen en nieuwe plannen presenteerde voor het bedrijventerrein waar Krepla gevestigd was, bleef een verhuizing naar het nieuwe bedrijventerrein niet lang uit. In 2011 werd het huidige, compleet nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen, waar nog voldoende mogelijkheden zijn voor uitbreiding.

In 2015 bereikte Ab de mooie leeftijd van 67 en bestond Krepla 25 jaar. Een goed moment om het bedrijf over te dragen aan een nieuwe generatie. Dick Ophoff was op dat moment bedrijfsleider en al 18 jaar werkzaam bij Krepla. Samen met Ab en Jan zijn toen gesprekken gevoerd over een bedrijfsovername door Dick. Van beide partijen was hier belangstelling voor, waardoor Dick per 1 juli 2016 directeur en eigenaar van Krepla Trappen is.

Blijf op de hoogte